Catàleg

Festes Disco

HOLI PARTY

Us presentem la feta que està causant furor a totes les Festes Majors. La Holi Party ! Una pluja de pols de colors, canons de confeti, ballarines de Belly dance, Animadors, xanquers, Dj’s i equips de so potents que crearan un esdeveniment per a tots els públics… No perdis la oportunitat. Calça`t una samarreta blanca i llença els milers de sobres de colors que es repartiran .

FESTA COCODRILO CLUB

De la ma del carismàtic Albert Malla, et portem en gira la FESTA COCODRILO CLUB. Una festa itinerant que t’ofereix la millor sessió del Albert Malla pensada per aquell sector d’edats que també vol gaudir d’una bona sessió de Disco. Tot amb els nostres equips de so i llum, i la robòtica més actual, i amenitzada per les nostres Go go’s cocodrilo !!!

DISCO BEACH PARTY

Quan arriba l’estiu, i la caloreta apreta  apareixen els èxits de l’estiu. Què millor que la nostra DISCO BEACH PARTY per combatre la pujada de testosterona dels més joves ? Una Festa en tota regla, Dj’s de renom, equips de so i llum potents, amb la robòtica més actual i efectes de tot tipus.  Go go’s per pujar la temperatura  i per fer-la baixar  canons d’escuma i aigua…

FESTA SHAKE THAT

Shake That MMXIV: una festa amb 3 dj’s Shake That a escollir, 2 Pistoles Megatrón, Cabina Mapping 3D, Blaster de Confetti, regal de lluminosos, animació, decoració, grabació aftermovie i fotografía, promoció via xarxes socials, promoció cartellería i disseny de la cartellería. Això és Shake That !!!

FESTA MATINEE

La Festa de les festes per excel·lència ! Matinee Group, la productora de festes House més importants del País et porta els millors dj’s d’Ibiza perquè puguis gaudir-ne com si estiguessis al Pachà, Space o al mateix Usuaia !! Performances eclèctiques, go go’s d’infart i la millor tralla House de la ma de Matinee !!

FESTA FLAIX

Les Festes Flaix ho estan petant tot. Aprofitant els rècords d’audiència de l’emissora i el poder de convocatòria no us perdeu la possibilitat de portar una Festa Flaix Tour. Amb els Dj’s més mediàtics de l’emissora, el merchandising oficial , els equips de so i llum, i tota la promoció a càrrec de l’emissora faran de la festa un autèntic èxit !!