Catàleg

Havaneres & Cobles

COBLA CIUTAT DE GIRONA

Coneguda i bastament popular dins el món cultural català per la seva qualitat i professionalitat , durant tots aquests anys, la cobla Ciutat de Girona ha destacat per la seva trajectòria com a formació professional dins de l’àmbit de la música popular catalana amb una dedicació plena i un treball constant de superació.

COBLA SANT JORDI

Cobla oficial de la ciutat de Barcelona. Premi Ciutat de Barcelona de Música 2011. Premi Altaveu 2012. Premi Enderrock 2013.

COBLA FLAMA DE FARNERS

Les millors cançons tradicionals catalanes. Flabiol, tamborí, tibles, tenores, trompetes, trombó, fiscorns i contrabaix.

COBLA ROSALEDA

Quan l’experiència de més de 60 anys, la devoció per la bona música i la frescor prenen vida, no hi ha cap part del cos que es resisteixi a l’impuls…t’ho hauran d’explicar? L’Orquestra-cobla Rosaleda us ofereix sardanes, concert i ball en tots els seus estils i amb un segell molt personal.

COBLA CIUTAT DE MANRESA

La Cobla Ciutat de Manresa, fundada el 1998, ofereix audicions de sardanes, oficis solemnes, cercaviles, ballets, aplecs i concerts de música per a cobla, tot de la ma de músics amb gran projecció.

PEIX FREGIT

El nom del grup està estretament lligat a la vila de Palafrugell. Un antic poema anònim del segle XVII, defineix aquesta població amb l’expressió: “PALAFRUGELL, PEIX FREGIT i jurioles a la brasa…”.

MORRALLA

Les millors havaneres de les mans dels millors musics.

MESTRE D’AIXA

Havaneres, cançó marinera. Adaptació de peces clàssiques al català. Mestre d’aixa ha conservat des del seu naixement, ara fa 27 anys, l’esquema original de la seva formació: veus mixtes, acordió i guitarres, afegint-hi amb èxit instruments de percussió.

BERGANTÍ

Havaneres, valsets, sardanes i cançó de taverna. Més de 2000 actuacions del Grup Bergantí, dins les festes que s’organitzen en les diverses contrades dels Països Catalans.

MAR ENDINS

Des de 1979, les millors havaneres!

PORT BO

Clàssics. El repertori, heretat en gran part dels vells cantaires de Calella, està format per havaneres clàssiques i noves, valsos mariners, balades, boleros, sardanes, cançó catalana, etc.

ROCA GROSSA

Repertori en que s’inclouen a més de les havaneres clàssiques, valsets, sardanes, balades, cançó de taverna i també composicions pròpies.

PESCADORS DE L’ESCALA

Aquest 2014 compleixen 50 anys i us ofereixen una bona xarxada d’havaneres, i cançons de taverna. Enguany podreu gaudir en les seves actuacions els temes del seu nou disc “Sempre Pescadors” ple de sorpreses…. regalimant salabror i escata, amb sentor de romaní i pols de festa major…..