Catàleg

Orquestres

ORQUESTRA JUNIORS

L’Orquestra Junior’s és una formació de ball amb més de 50 anys d’experiència que ofereix un ampli ventall de possibilitats musicals i d’espectacle, que van des del ball de gala fins al ball més modern.

L’ànim de renovació constant d’aquesta formació d’Amposta (Tarragona) ha suposat la incorporació de joves intèrprets i cantants amb una gran preparació musical que fan que dia a dia la formació ampostina segueixi aconseguint èxits en cada actuació i sigui una de les capdavanteres de les comarques tarragonines.

Veure video

MARINADA

11 músics a l‘escenari que ofereixen un espectacle amb rigorós directe. Ofereix un espectacle d´orquestra tradicional, però després es pot convertir amb la Factoria, un grup de versions de ball modern.

WELCOME BAND

L’ Orquestra per a tots els públics. Idelas de fer actuacions més canyeres enfocades a la nit i també actuacions més clàssiques enfocades a la tarda perquè tots gaudeixin amb nosaltres a parts iguals.
Entenem la música com l’expressió més lliure i fabulosa de l’ésser humà ja que aconsegueix transmetresensacions que altres formes d’art potser no podrien. Com no hi ha persona igual que una altra, decidim enfocar el nostre espectacle de manera que pogui arribar a tothom, perquè allà on anéssim, poséssim la música adecuada a cada vivència de les persones que ens envolten.

PASARELA

Després de méss de 25 anys al món de l’espectacle, LA PASARELA  s’ha consolidat com una orquestra de reconegut prestigi entre els professionals del espectacle, avalada per la seva llarga trajectòria professional, bon fer, equip humà, la ultima tecnologia en so i il·luminació, el millor i mes actual repertori, i per anar deixant petjada allà on va complaent a tot tipus de publico.

Per tot això LA PASARELA és una orquestra imprescindible a les festes del seu poble o ciutat.

NUEVA ALASKA

Parlar de Nueva Alaska és sinònim de parlar d’orquestres espectacle.

La Nueva Alaska sempre s’ha caracteritzat per la seva contínua innovació (ja des del seu naixement els seus fundadors van ser els primers a incorporar al seu repertori temis de Rock, Pink Floyd, Rollings Stones) … Actualement la Nueva Alaska ofereix les últimes innovacions en el camp àudio-visual, sent una de les primeres Orquestres que incorpora al seu espectacle Pantalles de Leds alternant l’edició de videos i efectes amb Robots d’última generació, i els últims avançaments dins del món de l’espectacle (Raig Lasser, Pirotècnia, etc…).

NUEVA ETAPA

Parlar de grasn orquestres de sempre és parlar de Nueva Etapa. Una Orquestra de gran qualitat musical i tècnica, amb una posada en escena de luxe. Nova Etapa és sens dubte sinònim d’èxit dins del món de les orquestres de ball. Una proposta musical de gran qualitat, rica en estils i variada de repertori, ball de saló modern i els clàssics que no poden faltar, així com un concert de luxe apte per a qualsevol públic.

ATALAYA

Atalaya és sinònim de cosntància, i fins al moment hem actuat per tota Catalunya, València, La Rioja, Illes Balears, Aragó, Navarra, Madrid i Andorra, sempre com a orquestra principal o compartint escenari amb grans orquestres o figures reconegudes internacionalment amb més de 1750 actuacions, 6000 hores en els escenaris i sempre amb rigorós directe gràcies als seus 12 components converteix qualsevol plaça de poble en una autèntica festa major.

EUROPA

Amb 11 components l’Orquestra Europa nascuda a La Sénia fa 38 anys ens presenta un ampli repertori per a les millors nits de ball.

JUNIORS

Amb els seus 11 components l’Orquestra Junior’s és una formació de ball amb més de 50 anys d’experiència que ofereix un ampli ventall de possibilitats musicals i d’espectacle, que van des del ball de gala fins al ball més modern.

 

VENUS

Us presentem la VENUS. Música 100% en viu i en directe. Orquestra elegant, clàssica i moderna. Amb talent, joventut, personalitat, frescor i estil. És garantia de ballar de principi a fi! Realitzem concerts populars i tradicionals, amb el millor ball de tots els temps.Amb el seus 13 components faran les delícies de qualsevol festa major.

ORQUESTRA TITANIUM

Titanium estem preparats per interpretar des de temes clàssics en el concert de Festa Major passant pels ballables a l’hora del ball i totes les versions més modernes i actuals pels més joves.

BELLE EPOQUE

L’Orquestra Belle Epoque neix a Tarragona al 1994, fundada per Toni Jiménez, saxofonista i cantant en d’altres formacions fins a aquell moment. Realitza la seva primera actuació al Febrer de 1995, al Carnaval i a l’antiga sala de ball ” Bolero ” de Barcelona. Durant els primers 10 anys d’existència compagina el seu treball entre sales de ball de Barcelona com Bolero, Imperator, Cibeles, La paloma, Marabú i Loock Elegance, convencions i festes majors per tot Espanya

ORQUESTRA CADILLAC

12 músics amb gran experiencia en l’ofici i un currículum extens en orquestres de primera categoría. Han sel·leccionat els millors temes des de les cançons de sempre fins als últims èxits de moda. Això els hi permet fer la festa que necessitis: des de el concert clàssic fins a la música de ball pel repertori més modern.

ORQUESTRA MARINADA

L’Orquestra Marinada és una orquestra de ball que amenitza amb música en directe les nits de festa major de pobles i ciutats, seguint una línea d’innovació i modernitat, i arribant així a ser una de les formacions capdavanteres dins del món de les orquestres de ball.

ORQUESTRA SABOR SABOR

Formada per nou components. Un extens repertori de ball dirigit a tots els publics i sempre en rigoros directe: ball de festa major, exits de l’estiu, i versions per a la joventut

ORQUESTRA GIRASOL

Més de 30 anys als escenaris mantenint-se al dia, renovant-se i arribant cada dia a més públic!!!! La Gira-sol pot oferir més de 6 hores d’espectacle!

ORQUESTRA MOONLIGHT

Da la música en directe desde fa uns 15 anys per tot Catalunya. El seu repertori està format per una part de ball i una altra de pop-rock. En el cas del ball, tenen un repertori de qualitat, molt ballable i original, res a veure amb les interpretacions mil vegades escoltades. Fins i tot, si no t’agrada el ball, aquesta part és fàcil d’escoltar. Una  part de pop-rock  més incendiaria !!

 

ORQUESTRA CENTAURO

Quatre hores de música en directe. 1) Fan ballar 2) Fan la mona amb el que us agrada riure 3) Us fan participar de les cançons.   El seu estil és vostre!

ORQUESTRA VENUS

Música 100% en viu i en directa. Orquestra Elegant, Clàssica i Moderna….. amb talent, joventut, personalitat, frescor i estil………Garantia de ballar de principi a fi!!!!

ORQUESTRA SWING LATINO

Swing Latino és una orquestra de ball, d’aquelles que només per la posada en escena ja val la pena quedar-s’hi.
Amb un directe fresc i un repertori modern ofereix un ball per tothom.

ORQUESTRA METROPOL

Definitivament reconeguda com una de les millors orquestres de Catalunya, enguany, i en contra de la tendència generalitzada, creix en el seu nombre de components i fa una  gran renovació dels seus repertoris i del seu muntatge,com sempre, tota l’energia necessària per continuar fent de la “Festa Major”.

ORQUESTRA CIMARRON

Des de 1971 als escenaris! Una de les orquestres més reconegudes de Catalunya! Am b uns equips amb la més moderna tecnologia i els millors músics que pot desitjar una orquestra. Cimarrón t’ofereix un concert modern i actual i un ball per totes les edats .

ORQUESTRA LA CHATA

En el seu ampli repertori compte amb cançons clàssiques de balls de saló – swings, walts, pasdobles, cha-cha-cha, cúmbies, rumbes, tangos, bachata…- tanmateix temes disco de tots els temps –Barry White, Gloria Gaynor, Tom Jones etc..- i el repertori més actual i de moda del moment,  això en quant el balla.

ORQUESTRA SATURNO

Desprès de finalitzar amb la gira del 2013 amb 86 actuacions, posem la directa per la pròxima gira del 2014, amb molts cambis sempre positius, nous components, nou montatge, tot apunt per triomfar i deixar una gran petjada alla on anem…

ORQUESTRA COSTA BRAVA

Fundada l’any 1956 a Palafrugell. Una de les orquestres amb una trajectòria més brillant i un luxe per a la seva festa major o esdeveniment!

ORQUESTRA MONTGRINS

Un clàssic de les millors orquestres de Girona. Amb un repertori variat cobreix la franja de sardanes, concert i ball.
Una posada en escena digna de les millors festes majors i unes veus que fan les delícies dels més melòmans.
Gaudir de la Montgrins és gaudir de la tradició de les orquestres de casa.

ORQUESTRA SELVATANA

L’Orquestra Internacional Selvatana és la formació ideal que no pot faltar en una festa major de prestigi, ja que ofereix un ampli ventall de possibilitats musicals i d’espectacle, que van des del concert clàssic fins al ball de gala.

ORQUESTRA PRINCIPAL DE LA BISBAL

Els músics de les Principals, acaben les sardanes, enfunden els instruments i se’n van a un envelat… diferent! Els músics també van a ballar? Oh no! Com aquells batedors que s’aixecaven del jaç per anar a jeure a l’altra era, ells també van altra vegada a tocar. Només una diferència. Ara canvien la tenora pel saxofon del fox anglès i el tamborí i el flabiol per les maraques, …

ORQUESTRA MARAVELLA

Parlar de Maravella, és parlar de tradició , de grans músics, d’una orquestra que ofereix el millor en un directe acurat i renovat any rere any. Sardanes, concert i Ball amb els millors músics de Girona.

ORQUESTRA ROSALEDA

Quan l’experiència de més de 60 anys, la devoció per la bona música i la frescor prenen vida, no hi ha cap part del cos que es resisteixi a l’impuls…t’ho hauran d’explicar? L’Orquestra-cobla Rosaleda us ofereix sardanes, concert i ball en tots els seus estils i amb un segell molt personal. Som la millor opció per a la vostra festa major.