Catàleg

Humor, Teatre i Màgia

MAGO POP

Un nou concepte de l’espectacle i del model televisiu que atrau. Amb els seus trucs, fins ara impensables, el Mago Pop no deixa indiferent a ningú.

Un nuevo concepto del espectáculo y un modelo televisivo que atrae. Con sus trucos, hasta ahora impensables, el Mago Pop no deja a nadie indiferente.

Ver más en: http://www.20minutos.es/noticia/2117970/0/entrevista-magia/mago-pop/antonio-diaz/#xtor=AD-15&xts=467263

Un nuevo concepto del espectáculo y un modelo televisivo que atrae. Con sus trucos, hasta ahora impensables, el Mago Pop no deja a nadie indiferente.

Ver más en: http://www.20minutos.es/noticia/2117970/0/entrevista-magia/mago-pop/antonio-diaz/#xtor=AD-15&xts=467263

Un nuevo concepto del espectáculo y un modelo televisivo que atrae. Con sus trucos, hasta ahora impensables, el Mago Pop no deja a nadie indiferente.

Ver más en: http://www.20minutos.es/noticia/2117970/0/entrevista-magia/mago-pop/antonio-diaz/#xtor=AD-15&xts=467263

DANSA

La Dansa ha experimentat un ressorgiment amb les noves apostes de companyies, així com els nous públics que han fet de la dansa urbana una nova forma d’espectacle que aplega multituds. Disposem de companyies com fins a les més clàssiques com  el conegudíssim Corella, passant per Brodas bros, Kulbic, Supremos Krew…

REVISTES I VARIETÉES

Què és una Festa Major sense la seva típica revista de varietées ? Amb el seu ballet pompós, el seu espectacle de màgia, el seu humorista, la seva vedette, l’espectacle central i tot dirigit per un presentador a l’alçada. Tenim espectacles de revista de tots els preus i per a tots els gustos sense caure amb l’espectacle avorrit i clàssic de tota la vida…

MUSICALS

Ara que els musicals estan pujant amb força , gaudeix d’aquests espectacles que apleguen gent de totes les edats. Des de musicals infantils com els del Club Super 3, passant per musicals adults en gira com, T’estimo, ets perfecte ja et canviaré, sonrisas y lagrimas, etc…

OBRES DE TEATRE AMATEUR

Quan ens trobem amb pressupostos petits destinats al teatre, tenim la opció d’escollir Obres amateurs. Això significa tenir grans professionals que no son reconeguts mediàticament però que ens ofereixen obres conegudes i de gran qualitat a preus assequibles a totes les butxaques…

OBRES DE TEATRE EN GIRA

Disposem de totes les obres que giren anualment per Catalunya. Des d’obres nacionals com de producció catalana, i en general la majoria de companyies més reconegudes; La Cubana, T de Teatre, … Algunes d’elles estan incloses dintre del programa.cat que ve subvencionat per programació estable.

ESPECTACLES DE CIRC

Disposem d’un catàleg extens de companyies de circ nacionals i internacionals. Des d’espectacles de petit format amb totes les especialitats possibles de circ fins a grans produccions que hem tingut el plaer de portar a poblacions com ara el Circ de Pekin.
Sense dubte que un bon espectacle de circ mai pot faltar en una bona programació de festes.

MAITE CARRERAS

Una showwoman de cap a peus. Maite Carreras ens ofereix un espectacle d´humor fàcil , fresc i àpte per a tots els públics sense caure mai amb l´humor fàcil.

JORDI LP

De Jordi L.P, jo sabia dels seus 30 anys de professió, coneixia el seu talent d´humorista, del seu enginy, de les seves condicions per cantar i de les moltes eines que jo necessitava per a aquest relat, però ignorava que treballaria amb un dels millors actors que mai he dirigit (Angel Alonso).

PEYU

Actor, guionista i humorista. Una de les cares més famoses de l’APM i veu de programes de radio amb molt audiència. Destaca pel seu humor fresc i pocasolta i les seves conegudes trucades desafiant tot tipus de personatges…

DANI PEREZ

El monologuista i humorista flamant guanyador del certament ‘El club de la Comedia’ de Canal+ i La Sexta.

PEP PLAZA

Amb el seu propi espectable en directe anomenat ” CLÒNICA D´HUMOR”. Tot i que les seves arrels són la ràdio i el teatre, es dóna a conèixer a la Televisió de Catalunya al programa d’humor “Set de Nit” que presentava Toni Soler,i posteriorment a HomoZapping

TONI ALBÀ

Des de fa vint-i-nou anys, Toni Albà gira amb els seus espectacles per arreu de la geografia catalana i internacional. L´actor vilanoví també és molt conegut per les seves paròdies a diferents programes de televisió de màxima audiència.

DANI ROVIRA

Es va popularitzar amb els seus monolegs a la Paramount Comedy, i més tard ha continuat la seva carrera a programes com ‘Estas no son las noticias’ (Cuatro) o a espectacles de tan exit com ‘¿Quieres salir conmigo? . També ha sigut interpret a la pelicula ‘Ocho apellidos vascos’.

TONY MOOG

Ha treballat com a humorista amb Paramount Comedy, Manel Fuentes i el programa Homozzaping. Es diu Toni Asencio (Barcelona, 1971) però la gent el coneix com Toni Moog, el dels tatoos o el del “que pum que pam”.

TAMARIZ

Un dels il·lusionistes més coneguts del país. Es dedica professionalment a la màgia des de 1970, actuant en ciutats de tot el mon i programes de televisió, inclús creant el seu propi canal.

MAG ANDREU

Màgic Andreu,gràcies a la seva experiència artística i en diferents mitjans de comunicació, TV, etc., aconsegueix despertar l´interés i l´admiració del públic més variat.

SERGI BUKA

Il·lusionista. La seva màgia ha estat present en molts països, desenvolupant la seva activitat artística com intèrpret dels seus propis espectacles o col·laborant en produccions alienes.

MAG MAGOO

Magoo és il•lusionista professional amb nombrosos premis i mencions tant nacionals com internacionals en el seu llarg currículum. Tres dècades creant estil i història.

MAG LARI

Un dels il·lusionistes més mediatics. Ha protagonitzat diversos programes de màgia a TV3, Antena 3 i ha estat col·laborador durant dos anys del programa Buenafuente a La Sexta. Actualment col·labora al programa El Gran Gran Dictat de TV3 presentat per Òscar Dalmau.

TXABI FRANQUESA

Se’l considera un artista “polipatètic”. Toca diversos pals: teatre, cine y televisió. Ha grabat diversos monòlegs para El Club de la Comedia” y “Paramount Comedy”. També ha sigut col·laborador a “Noche sin Tregua” de Dani Mateo.