Catàleg

Versions & Tributs

THE PAPA’S & THE POPO’S

STAR 3

Star 3 promet donar molta guerra. Un trio que omplen l’escenari amb el seu directe calent de temes de rock de totes les èpoques i amb una posada en escena canyera …

TAPEO SOUND SYSTEM

Amb només un any de carrera, Tapeo Sound System ha sabut reinventar el gènere de versions i aglutinar tots els èxits en una sola gira. Racions contundents de pop, rock, reggae, ska, rumba, disco, samba, punk, electrònica, funk… Un àpat festiu i humorístic amb el que et quedaràs amb ganes de fer una “última”.

GUATEKE

Si trobes a faltar el so del vinil, treure a ballar a una noia a la balada de la nit, o vestir amb faldilla llarga o pantalons acampanats… No estas sol! Vine a disfrutar dels grans classics dels 60, tan nacionals com internacionals. Dels Sirex als Beatles, dels Mustang a la Creedence, de Formula V als Rolling

MALAVIDA

Amb un repertori basat en el pop -rock español de los 80 fins al més actual: Radio Futura , Duncan Dhu , El Último de la Fila , Celtas Cortos , Hombres G , Joaquín Sabina , Seguridad Social , Mano Negra, etc …

TREMENDOS

Grup de versions format per sis músics enèrgics i experimentats. Des de 1993 la filosofia del grup és ben clara: Rock’n’roll i festa, MOLTA FESTA!! Interpreten un repertori amb les millors cançons dels anys setanta, vuitanta, noranta i actuals, amb una important secció d’skà i sense oblidar els èxits del rock català.

ZAPING

Zapping no és un grup de versions com els altres, és una bomba de rellotgeria sobre l’escenari!. Una banda de musics de gran nivell que s’han ajuntat per donar molta guerra. Al davant: dos cantants amb un sexappeal que motiva a tots els publics.

MOBY DICK

Moby Dick ofereix un repertori amb els millors classics del rock: Aretha Franklin, Blues brothers, The black crowes, Red hot Chili peppers, Metallica, …

80 PRINCIPALES

L80P (Los 80 Principales) és una proposta musical que rememora els exits de la daurada epoca dels 80 tan de l’ambit nacional com de l’internacional.

MILKERS

Actualment una de les bandes més populars de Barcelona. Un quartet que interpreta les millors cançons de l’indie, brit i rock. Ideals per events i diversos tipus de festa!

CATROCK

CAT ROCK és un grup de versions de música en català. Podràs escoltar les cançons més conegudes de Sopa de Cabra, Els Pets, Lax’n’Busto, Txarango, Strombers, Miquel del Roig, Sau, Sangtraït, Brams, etc…

SUPERGANG

Grup de versions del millor pop/rock: Queen, Police, U2, Toto, Phil Collins, Bryan Adams, The killers, Terence Trent d’Arby, Robbie Williams, ….

LA GLAMOUR BAND

LA GLAMOUR BAND és una bomba de rellotgeria que explota d’alt de l’escenari , versionant les cançons més glamuroses dels anys ’70 ’80 i ’90. Bogeria 100% directe!!

ALLIOLI ORQUESTRA

La solució perfecta per una bona festa jove. La combinació de la millor música actual amb els èxits de tota la vida fa que una actuació de l’Allioli no deixi indiferent a ningú.

OLD STAR COVERS

OLD STAR COVERS és un grup de versions que aposta per un repertori plè d’èxits musicals de vàries dècades fins a temes d’actualitat i per a totes les edats.

HOTEL COCHAMBRE

Un hotel sense estrelles, un conserge i un botons a l’atur que, armats de valor, interpreten les cançons dels cantants que un cop es van allotjar al seu hotel: Julio Iglesias, Alejandro Sanz, Peret, Joaquín Sabina, Juanes, El Canto del Loco, Los Ronaldos,

LA LOCA HISTERIA

Ritme, humor, diversió, interacció i originalitat a càrrec de 8 peculiars i entranyables personatges que recorren tota la geografia mundial per subministrar shows esbojarrats.

DIVERSIONES

Una colla d’esbojarrats; una maquina de fer “canciones del verano” de la manera més personal i sense complexes, dit d’unaltre manera: fer cançons amb la patilla, crear una bona dosis de ritmes desenfadats i de karaoke popular, una barreja de himnes dels anys 60,70 i 80’s amb pinzellades de les cançons de radio formula dels últims anys, un espectacle apta per a tots els públics.

KARAOKE`S BAND

El mon és un escenari, i l’escenari és de tots ! T’atreveixes a pujar tu i els teus amics i interpretar aquell tema que sempre has cantat a la dutxa, acompanyat d’una bona banda de versions al darrera ?

RAGGATUNING

Un exemple de la capacitat d’innovació del gènere de les versions i de la seva destresa per a connectar millor que ningú amb les ganes de festa de programadors i públic. Una formació explosiva que reformula els grans hits de l’estiu, les sintonies televisives més populars i els ‘jingles” publicitaris.

LA MITJANIT

Una formació que ha anat guanyant adeptes allà on mostra el seu espectacle. Pel so, el repertori, la posada en escena i actitud davant el públic, alguns s’atreveixen a definir-la com un nou concepte en grups de versions. La Mitjanit s’ha convertit en els últims anys la banda de versions alternativa..