Catàleg

World Music

BEJIN ACROBATS / BEJIN

Un espectacle d’acròbates de la China és una de les experiències mes màgiques que poden veure els teus ulls. No cal que vagis a Beijing, nosaltres te’ls portem a la teva ciutat.

DJILANDIANG / SENEGAL

Música africana que vol transmetre missatges profunds de tolerància, convivència, amor, pau, aixì com la historia del seu continent.

CONTAME UN TANGO / ARGENTINA

Un espectacle que explica la historia del tango des de Carlos Gardel fins a Astor Piazzolla, amb imatges de Buenos Aires i els seus personatges. Amb una escenografia tradicional, dos ballarins i un cantant.

POLINESIAN SHOW / POLINÈSIA

De la Polinesia arriben aquesta companyia folclòrica amb els sinuosos balls de les precioses ballarines i l´enèrgic cant de guerra dels seus fornits guerrers . Una combinació que et transportarà a les precioses platjes de Bora Bora on reviuràs per una hora la seva civilització.

RAIZES MEJICANAS / MÈXIC

Grup que presenta el folklore tradicional de Mèxic, així com dels estats germans de la República mexicana

NÉVOA / PORTUGAL

Una de les millors veus de Catalunya en el que a interpretació de música fados portuguesa. Un plaer pels sentits.

BRASIL SHOW / BRASIL

Tota la gresca i disbauxa del Carnaval original del Brasil, directe a la teva ciutat!

SHOWARMA / MARROC

Música marroquí i de l’Atlas!

DIA’N SWING / NOVA ORLEANS

Aquest és el teu cercavila! No t’ho pots perdre… un cotxe amb cinc músics escapats d’una fotografia en blanc i negre et convidaran a  posar una mica de swing a un dia insípid!

SLAINTE / IRLANDA

Prenen el seu nom del famós brindis gaèlic i significa “salut”, tant en irlandès com en escocès. Actualment es centra en les danses més frenètiques i les cançons més belles de les velles Hibèrnia i Caledònia (Irlanda i Escòcia), tot visitant la música bretona o la balcànica.

LA SAL DELS MARS / Mediterrània

Espectacle interactiu que va destinat a la diversió i a la integració de les cultures. Consisteix en un repertori de cançons i danses d’arreu del món (Àfrica, Europa,Àsia i Amèrica) que contagien l’entusiasme a grans i petits.