Qui Som

VICTORI PRODUCCIONS
Més de 55 anys de Festa !!!

Victori Produccions va nèixer ara fa uns 45 anys de la ma de Salvador Victori, músic de professió i que posteriorment i després d’un relleu generacional ha ampliat la seva plantilla amb personal jove i especialitzat en el món de l’espectacle.

El nostre objectiu és oferir als nostres clients un servei acurat basat en la innovació, experiència, eficàcia i un treball sistemàtic que comença amb l’elaboració dels pressupostos, la contractació la producció, l’execució de l’event i acaba amb la valoració posterior d’aquest. Amb tot aquest temps l’empresa s’ha vist amb la necessitat de crèixer en diferents sectors i sobretot obrir el ventall de serveis per un mercat en constant cànvi i evolució. És per això que la nostra empresa està sectoritzada en :……………………..

ESPECTACLESDECARRER.CAT
Com el seu nom indica aglutina tots els espectacles de carrer que hi han al mercat dividits en totes les seves especialitats.
……………………..

ESPECTACLESINFANTILS.CAT
Tots els espectacles infantils en una sola web, incloent les darreres novetats i la gran majoria de companyies del nostre estat.
……………………..

LA GRESCA SLU
La Gresca Slu és la nostra delegació a Andorra on desde ja fa anys que programem en la gran majoria de comuns del principat.
……………………..

DUPLEX CREATIVITY
Aquest és el nostre estudi de disseny on fem possible moltes de les imatges dels nostres artistes. Des de portades de cd, cartelleria, imatge per xarxes…